VI VET VAD VI GÖR

VERKSAMHET

Mark och anläggning

Inom mark och anläggning har vi sex grävmaskiner i storlekar från 900 kg upp till 16 ton. Vi har en Lasergrader-hyvel och en Skidsteer-hyvel, en lastbil med kran, en minidumper samt maskiner för packning av grus m m.

Mätning

För mätning har vi tre st totalstationer. Trimble S8, ett ensekundersinstrument som vi använder för byggmätning och projekteringsmätning. Trimble SPS930 som mestadels används ihop med maskinstyrning för våra hyvlar. Trimble SX10, en kombinerad totalstation som mestadels används för projekteringsmätning men även fungerar bra till byggmätning. Samt drönare för flygmätning.

Hyvling och maskiner

Vår mindre hyvel, Lasergradern, är mycket smidig på mindre och trånga ytor, t ex innergårdar eller gångvägar. Vår Skidsteer har betydligt högre kapacitet där vi justerar ytor för planer och hallar med storlekar på flera tusen kvadratmeter. Som referensprojekt har vi justerat alla ridbanor inför Häst-EM i Göteborg 2017.

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941