VI VET VAD VI GÖR

VERKSAMHET

Mark och anläggning

Inom mark och anläggning har vi sex grävmaskiner i storlekar från 900 kg upp till 16 ton. Vi har en Lasergrader-hyvel och en Skidsteer-hyvel, en lastbil med kran, en minidumper samt maskiner för packning av grus m m.

Mätning

För mätning har vi tre st totalstationer. Trimble S8, ett ensekundersinstrument som vi använder för byggmätning och projekteringsmätning. Trimble SPS930 som mestadels används ihop med maskinstyrning för våra hyvlar. Trimble SX10, en kombinerad totalstation som mestadels används för projekteringsmätning men även fungerar bra till byggmätning. Samt drönare för flygmätning.

Hyvling och maskiner

Vår mindre hyvel, Lasergradern, är mycket smidig på mindre och trånga ytor, t ex innergårdar eller gångvägar. Vår Skidsteer har betydligt högre kapacitet där vi justerar ytor för planer och hallar med storlekar på flera tusen kvadratmeter. Som referensprojekt har vi justerat alla ridbanor inför Häst-EM i Göteborg 2017.

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

När vi lämnar ett anbud på ett markarbete för tex en villa så ser vi till att ha koll på alla detaljer, du som kund kan på vår sajt också se det i 3D på egen hand i dator eller mobil. Detta minimerar risken för missförstånd och man som kund vet vad man kan förvänta sig, anbudet baseras på det som visualiseras. Priset är viktigt men det viktigaste är vad man får för pengarna, då vet man vad man jämför. Med möjligheter att detaljprojektera långt innan man börjat skapar man förutsättningar att få precis det man tänkt sig.
Så jobbar vi! 🙂

#3DMaskin
... See MoreSee Less

10 months ago

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941