TJÄNSTER

SCHAKT

Att ”schakta” innebär att man gräver. Man schaktar för ett hus, för att anlägga ett nytt avlopp eller när man gör en ny parkeringsplats. Schaktentreprenader som utförs av FMT är egentligen allt som innefattas i markarbeten.

FMT utför:

  • Markentreprenader för nyproduktion av villor
  • Vägbyggnation
  • Omläggning & nyläggning av vatten och avlopp
  • Finplaneringsarbeten såsom murar och stenläggning
  • Relationshandlingar – ritningar som redovisar resultatet av till exempel nedlagda ledningar.

Vi kan på dessa projekt, som ensam markentreprenör i landet, visa dig resultatet innan det finns. Det gör att vi kan hitta lösningar/förbättringar innan vi börjat vilket sparar stora pengar och ger en mycket bättre slutprodukt. FMT har grävmaskiner från 900 kg upp till 16 ton som används på de entreprenader som utförs. ALLA maskiner är givetvis utrustade med 3D-maskinstyrning.

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

När vi lämnar ett anbud på ett markarbete för tex en villa så ser vi till att ha koll på alla detaljer, du som kund kan på vår sajt också se det i 3D på egen hand i dator eller mobil. Detta minimerar risken för missförstånd och man som kund vet vad man kan förvänta sig, anbudet baseras på det som visualiseras. Priset är viktigt men det viktigaste är vad man får för pengarna, då vet man vad man jämför. Med möjligheter att detaljprojektera långt innan man börjat skapar man förutsättningar att få precis det man tänkt sig.
Så jobbar vi! 🙂

#3DMaskin
... See MoreSee Less

8 months ago

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941