ETT PROJEKT

Så går det till.

Du ser vad vi gör.

Vi tar oss aldrig an ett uppdrag utan att veta förutsättningarna. Därför kommer vi alltid ut och undersöker din mark innan planeringsarbetet tar vid. Mycket har hänt inom grävsystemens utveckling de senaste tio åren. idag gräver vi efter en digital ritning med GPS-styrda maskiner som har en känslighet på en centimeter. Processen övervakas via en skärm och man kan hela tiden följa skopans rörelser.

Drönaren ser allt.

Vid mätuppdrag gör vi drönarflygningar för att få en komplett bild av läget. Drönarens fotomaterial används sedan för att skapa en digital tredimensionell skiss som vi tillsammans analyserar för att hitta den bästa lösningen.

Det kostar inte mer.

Bygg- och markprojekt har en förmåga att överskrida budget och det är inte ovanligt att mindre nogräknade entreprenörer medvetet lägger sig för lågt på offertstadiet. Våra offerter må därför vara högre. Men vi håller dem. Dessutom finns det justeringsmöjligheter under resans gång. Du har alltid koll på ditt projekt.

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Fredrik som till vardags kör vår 5-tons maskin är även med i @yrkeslandslaget och just nu är han på en filminspelning för att inspirera ungdomar inför deras yrkesval. #worldskills #FMT ... See MoreSee Less

8 hours ago

Fredrik som till vardags kör vår 5-tons maskin är även med i @yrkeslandslaget  och just nu är han på en filminspelning för att inspirera ungdomar inför deras yrkesval. #Worldskills #FMT

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941