UNIKA MÖJLIGHETER

FÖR PRIVATPERSONER

FMT har över 20-års erfarenhet av markarbeten. Vi har maskiner för stora och små arbeten (vår minsta grävmaskin kommer igenom en 80 cm bred dörr). Vi har kompetens och utrustning som är unik i Sverige. Det betyder att du som kund får möjligheter ingen annan kan erbjuda.

Med 3D ser du resultatet innan.

Ska du bygga en ny villa? Vi kan med hjälp av 3D och AR-teknologi visa hur allt kommer att se ut redan innan första spadtaget. Om du väljer oss till att utföra markarbetena till just ditt nya hus kan vi erbjuda följande:

  • Se över tänkt placering på hus, parkering och tillfartsväg och vad det innebär i form av schakt och sprängning m m.
  • Ett möte där du kan se hela bygget med tomten som ett hologram i vilken skala du vill och diskutera vad olika faktorer och ingrepp kommer innebära för projektekonomin, exempelvis vad åtgärder kommer att kosta beroende på när de sätts in i projektet. Detta kan ingen annan markentreprenör i landet erbjuda.

Denna tjänst ingår för dig som beställer ett utförande av markarbetet av oss utan ett anbudsförfarande. Innan beställning så diskuterar vi givetvis förutsättningarna för beställningen. Kostnader för maskiner/timme m m, så att du som kund vet att priserna är marknadsmässiga. Tjänsten kan vi erbjuda då vi inte behöver lägga tid och pengar på att göra kalkyler och lämna anbud på arbeten som vi inte får utföra.

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Fredrik som till vardags kör vår 5-tons maskin är även med i @yrkeslandslaget och just nu är han på en filminspelning för att inspirera ungdomar inför deras yrkesval. #worldskills #FMT ... See MoreSee Less

7 hours ago

Fredrik som till vardags kör vår 5-tons maskin är även med i @yrkeslandslaget  och just nu är han på en filminspelning för att inspirera ungdomar inför deras yrkesval. #Worldskills #FMT

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941