TJÄNSTER

MÄTTJÄNSTER

Hur många entreprenörer som lämnat offert kan visa dig en verklighetstrogen bild av vad du får för pengarna? Dessutom är det inte ovanligt att det skiljer 50-100% mellan offerten och slutpriset.
I nästan alla projekt finns mängder med tid och pengar att spara genom att göra rätt från början. Att identifiera eventuella problem i ett projekt genom 3D-teknik möjliggör ändringar och avsteg från ursprungsplanen som hade varit tidskrävande och kostsamma att justera i efterhand.

Tack vare vår erfarenhet och tekniska hjälpmedel kan vi visa en klar bild av projektet redan innan första spadtaget.
Förutom en tydligare bild av vad som komma skall innebär vår expertis ökad trygghet och bättre projektekonomi för dig som beställare.

En bonus är att våra mätningar och modeller presenteras över ett konferensbord där vi kan analysera, justera och planera i lugn och ro istället för att stå ute och frysa, gissa placering och anta felaktiga saker. De enda som behöver vara ute i regn, snålblåst och lera är våra instrument.
Förutom att resultatet blir precis som du tänkt dig innebär det sparade arbetstimmar. Och mindre tid betyder mindre pengar.

Vår offert må vara högre, men på sista raden är vi oftast billigast.

Data på fyra nivåer

I vårt mätarbete jobbar vi på fyra nivåer: Insamling av data, hantering av data och presentation av det färdiga resultatet av mätningen exempelvis som en 3D-skiss. Därefter följer det fjärde steget, maskinorder. Data i form av digitala ritningar som skickas trådlöst till GPS-styrda borrar, gräv- och anläggningsmaskiner.
• Maskinstyrningsdata/ 3D
• Flygmätning
• Scanning
• VR/AR

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941