TJÄNSTER

HYVELENTREPRENADER

Funderar du på att jämna ut underlaget i ett ridhus? Eller justera en större yta inför stensättning? Eller ska du förbereda för asfaltering på en väg eller plan?

FMT utför hyvelentreprenader/grusjustering med små hyvlar. I vår maskinpark finns en Laser grader, vilket kan beskrivas som en komprimerad stor väghyvel som endast väger 1,5 ton och bara är 1,7 m bred för att komma in på de smalaste ytorna.

För större ytor och vägar har vi en Skidsteer med hyvelagggregat som har betydligt större kapacitet. Båda dessa maskiner är givetvis utrustade med 3D-maskinstyrning och styrs med GPS, totalstation, laser eller med ultraljud.

Om det finns färdiga modeller eller ritningsunderlag, skickar du dessa till oss. När underlag saknas mäter vi in och gör vi modellerna till projektet på plats. Med detta arbetssätt kan noggrannheten garanteras. Data till och från maskinen skickas givetvis över nätet så att maskinerna har den ”just in time”.

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

När vi lämnar ett anbud på ett markarbete för tex en villa så ser vi till att ha koll på alla detaljer, du som kund kan på vår sajt också se det i 3D på egen hand i dator eller mobil. Detta minimerar risken för missförstånd och man som kund vet vad man kan förvänta sig, anbudet baseras på det som visualiseras. Priset är viktigt men det viktigaste är vad man får för pengarna, då vet man vad man jämför. Med möjligheter att detaljprojektera långt innan man börjat skapar man förutsättningar att få precis det man tänkt sig.
Så jobbar vi! 🙂

#3DMaskin
... See MoreSee Less

8 months ago

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941