TJÄNSTER

HYVELENTREPRENADER

Funderar du på att jämna ut underlaget i ett ridhus? Eller justera en större yta inför stensättning? Eller ska du förbereda för asfaltering på en väg eller plan?

FMT utför hyvelentreprenader/grusjustering med små hyvlar. I vår maskinpark finns en Laser grader, vilket kan beskrivas som en komprimerad stor väghyvel som endast väger 1,5 ton och bara är 1,7 m bred för att komma in på de smalaste ytorna.

För större ytor och vägar har vi en Skidsteer med hyvelagggregat som har betydligt större kapacitet. Båda dessa maskiner är givetvis utrustade med 3D-maskinstyrning och styrs med GPS, totalstation, laser eller med ultraljud.

Om det finns färdiga modeller eller ritningsunderlag, skickar du dessa till oss. När underlag saknas mäter vi in och gör vi modellerna till projektet på plats. Med detta arbetssätt kan noggrannheten garanteras. Data till och från maskinen skickas givetvis över nätet så att maskinerna har den ”just in time”.

Senaste från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hyvling och justering inför asfaltering med vår minsta hyvel, LaserGrader. Här kör vi mot totalstation för bästa noggrannhet. Vi har projekterat och gjort alla modeller själva. #3DMaskin ... See MoreSee Less

11 hours ago

Comment on Facebook

Dom flyttar mer material än man tror 👍 Bra prylar.

FRAMTIDENS MARKTJÄNST (C)
Hermansby 210, 442 73 Kärna 0705-741941